Bologna Children's Book Fair 2017

Il·lustració | 3 al 6 d'abril | Bolonya, Itàlia

  

Web: http://www.bookfair.bolognafiere.it/

Contacte per a més informació: Karen Müller Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Antoni Planas Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  

Dates importants:

Data límit per presentar sol·licitud de subvenció a l’IEB per assistir-hi: 17/3/2017

Data límit per sol·licitar acreditació professional a l’IEB: 17/3/2016

 

Com assistir a la fira:

El 2016 l’IEB hi tendrà representació amb un estand compartit amb la Direcció General de Cultura del Govern de les Illes, on els professionals de Balears que hi assisteixin poden dur a terme les seves reunions.

L’IEB donarà suport a l’assistència de professionals a través de la línia de subvencions. Els autors, agents, editors i professionals del sector del llibre poden presentar les seves sol·licituds de subvenció a l’IEB per tal participar a la fira.

L’IEB gestionarà directament les acreditacions professionals per als interessats en desplaçar-s’hi.

 

Borsa de viatge amb motiu de la fira de literatura infantil i juvenil de Bologna

 

Amb motiu de la participació de les Illes Balears com a cultura convidada juntament amb Catalunya a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bologna 2017, l'ILLENC obre una borsa de viatge per als il·lustradors, editors i autors que s'hi vulguin desplaçar. La borsa inclou el viatge i allotjament durant dues nits, amb un  límit màxim de la despesa de 500 euros. La fira es celebra del 3 al 6 d'abril de 2017.
 
El termini per sol·licitar la inscripció a la borsa acaba el 23/01/2017.
 
El límit de participants està fixat en 20 persones. En cas que hi hagi més de 20 sol·licituds, la selecció es farà en funció de la trajectòria professional.
 
Per gestionar el vostre viatge, posau-vos per favor en contacte amb Karen Müller: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
La compra dels viatges es farà directament a través de la nostra agència de viatges.