TROVAM! 2017

Tots els gèneres  |  9 a 12 de novembre  | Castelló

Web: http://firatrovam.com/
Contacte per a més informació: Marta Ferré Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La fira se presenta com a lloc de trobada referent en el territori valencià, un lloc de dinamització musical i cultural. Així mateix, durant els dies de la fira se celebraran una sèrie de debats i xerrades destinades als professionals de la indústria musical valenciana. L'IEB, hi serà present. Allà duren a terme reunions amb agents, programadors, promotors i productors.

Si voleu visitar la fira per establir-hi contacte amb professionals especialment de Catalunya i del País Valencià i d'arreu de l'Estat amb el suport de l'ILLENC, teniu diverses maneres de fer-ho:

ACREDITACIONS: si voleu participar com a professionals al networking i als speedmeetings, sol·liciteu-nos les vostres acreditacions a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans de l'1 d'octubre.

AGENDA DE CITES: un cop acreditats, us enviarem tota la informació pertinent perquè hi pugueu programar cites amb els participants que encaixen en el perfil que cercau.

SUBVENCIÓ AL DESPLAÇAMENT: L'IlLLENC pot cobrir una part de les vostres despeses de transport i allotjament, així com la preparació i edició de materials de promoció. Més informació: www.illenc.cat

SHOWCASE: Si voleu tocar a la Fira Trovam!, enviau-nos abans del setembre un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'assumpte "Fira Trovam!" i amb NOM DE LA BANDA + DOSSIER PROMOCIONAL + UN LINK A LA VOSTRA WEB + LINK A ÀUDIO/VÍDEO. La direcció artística del Festivam Trovam! seleccionarà dues bandes que representaran les Balears.

 

Dates importants:

Data límit per presentar proposta artística a la fira: Encara no disponible

Data límit per presentar sol·licitud de subvenció a l’IEB per assistir-hi: 25/10/2017

Data límit per sol·licitar acreditació professional a l’IEB: 1/10/2017