Fira Mediterrània de Manresa 2017

Espectacles d’arrel tradicional  |  5 a 8 d’octubre  | Manresa, Catalunya

Web: http://www.firamediterrania.cat/
Contacte per a més informació: Marta Ferré Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat d'espectacles confegit a partir de noves creacions artístiques inspirades en els trets culturals propis de Catalunya i la Mediterrània. Se celebra anualment des de l'any 1998 i ha esdevingut un marc d'intercanvis entre professionals del sector que venen i compren espectacles.

Té un caràcter interdisciplinari -arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral, teatre-, i es poden presentar creacions artístiques sobre dos eixos programàtics:

 
  1. Cultura popular: basada en elements com la transmissió del patrimoni, el creuament entre creació contemporània i arrel tradicional, la participació i l’ampliació de la base social de la cultura. Hi encaixen: Espectacles d’arrel tradicional // Arts urbanes i de carrer // Projectes comunitaris i d’inclusió social // Espectacles interactius i/o participatius // Espectacles familiars //
  2. Músiques del món, amb especial atenció a la Mediterrània.
 
Les propostes poden ser de petit, mitjà o gran format, de sala o de carrer i adreçades tant als públics adults com als familiars.
 
 

Si voleu visitar la fira per establir-hi contacte amb professionals d'Espanya i d'arreu del món amb el suport de l'ILLENC, teniu diverses maneres de fer-ho:

ACREDITACIONS: si voleu participar com a professionals al networking i als speedmeetings, sol·liciteu-nos les vostres acreditacions a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 29 de juliol.

AGENDA DE CITES: un cop acreditats, us enviarem tota la informació pertinent perquè hi pugueu programar cites amb els participants que encaixen en el perfil que cercau.

SUBVENCIÓ AL DESPLAÇAMENT: L'ILLENC pot cobrir una part de les vostres despeses de transport i allotjament, així com la preparació i edició de materials de promoció. Més informació: www.illenc.cat

SHOWCASESi voleu actuar-hi, heu d'inscriure-us per fer un showcase abans del 6 de març de 2017. La direcció artística de la fira seleccionarà tres propostes artístiques que representaran les Balears a aquesta ciutat entre els dies 5 i 8 d'octubre. Inscriviu-vos-hi a l'adreça següent: http://www.firamediterrania.cat/convocatoria-artistica-2017

 

Dates importants:

Data límit per presentar proposta artística a la fira: 06/03/2017

Data límit per presentar sol·licitud de subvenció a l’ILLENC per assistir-hi: 20/9/2017

Data límit per sol·licitar acreditació professional a l’ILLENC: 29/7/2017