BIME 2017

Tots els gèneres  |  25 a 28 d’octubre  |  Bilbao

Web: http://www.bime.net/
Contacte per a més informació: Marta Ferré Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Bilbao ja fa 4 anys que acull el BIME, una trobada professional que ajunta el millor d'una fira i un festival sota l'organització de professionals que coneixen perfectament les necessitats reals del sector de la música i de les noves tecnologies.

L'IEB, sota la marca Bculture, hi serà present. Allà duren a terme reunions amb agents, programadors, promotors i productors.

Si voleu visitar la fira per establir-hi contacte amb professionals d'Espanya i d'arreu del món amb el suport de l'IEB, teniu diverses maneres de fer-ho:

ACREDITACIONS: si voleu participar com a professionals al networking i als speedmeetings, sol·liciteu-nos les vostres acreditacions a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 20 d'agost.

AGENDA DE CITES: un cop acreditats, us enviarem tota la informació pertinent perquè hi pugueu programar cites amb els patricipants que encaixen en el perfil que cercau.

SUBVENCIÓ AL DESPLAÇAMENT: L'IEB pot cobrir una part de les vostres despeses de transport i allotjament, així com la preparació i edició de materials de promoció. Més informació: http://subvencions.iebalearics.org/index.php/ca/musica.html

SHOWCASE: Si voleu tocar al BIME envieu-nos ABANS DE DIA 5 DE JUNY un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'assumpte "BIME" i amb NOM DE LA BANDA + DOSSIER PROMOCIONAL + UN LINK A LA VOSTRA WEB + LINK A ÀUDIO/VÍDEO. La direcció artística del City BIME seleccionarà dues bandes que representaran les Balears a aquesta ciutat entre els dies 25 i 28 d'octubre. 

Dates importants:

Data límit per presentar proposta artística a la fira: 5/6/2017
Data límit per presentar sol·licitud de subvenció a l’IEB per assistir-hi: 10/10/2017
Data límit per sol·licitar acreditació professional a l’IEB: 25/8/2017