Eurosonic 2017

Pop-Rock-Indie  |  11 a 14 de gener 2017  |  Groningen, Països Baixos

Web: http://www.eurosonic-noorderslag.nl/en/
Contacte per a més informació: Marta Ferré Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Eurosonic és la plataforma europea més consolidada per a la música pop i rock i un mercat ideal per donar visibilitat a projectes independents. 

L'IEB, sota la marca Bculture, hi serà. Allà durem a terme una agenda de reunions amb professionals del món de la música: agents, programadors, promotors i productors.

Si voleu visitar la fira per establir-hi contacte amb professionals d'arreu del món amb el suport de l'IEB, teniu diverses maneres de fer-ho:

ACREDITACIONS: sol·liciteu-nos les vostres acreditacions a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.lenc.cat

AGENDA DE CITES: un cop acreditats, us enviarem tota la informació pertinent perquè hi pugueu programar cites amb els professionals que us semblin interessants per proumoure la vostra música a l'exterior.

SUBVENCIÓ AL DESPLAÇAMENT: L'IEB pot cobrir una part de les vostres despeses de transport i allotjament per assistir com a professionals a la fira, així com la preparació i edició de materials de promoció. Més informació: www.illenc.cat

I COM ACTUAR-HI?: La selecció artística la fa la fira. Els heu d'enviar a ells la vostra proposta i si sou seleccionats ens podeu demanar suport per al desplaçament.


Dates importants:

Data límit per presentar proposta artística a la fira: 1/09/2016
http://www.eurosonic-noorderslag.nl/en/festival/play-at-eurosonic-noorderslag/

Data límit per presentar sol·licitud de subvenció a l'ILLENCper assistir-hi: les subvencions s'hauran de demanar dins el termini extraordinari de gener de 2017. Més info: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.lenc.cat


Data límit per sol·licitar acreditació professional a l’ILLENC: 12/12/2016