Womex 2016

Músiques del món  |  19 a 23 d’octubre  |  Santiago de Compostel·la

Web: http://www.womex.com/
Contacte per a més informació: Marta Ferré Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El WOMEX és una de les fires internacionals de música que aporta més contractació en directe a bandes i músics. És l'escenari ideal per a les músiques del món i els projectes musicals de fusió. 

L'IEB, sota la marca Bculture, tendrà un estand propi a la fira de música WOMEX 2016. Allà duren a terme una agenda de reunions amb més de 50 professionals del món de la música: agents, programadors, promotors i productors.

Si voleu visitar la fira per establir-hi contacte amb professionals d'Espanya i d'arreu del món amb el suport de l'IEB, teniu diverses maneres de fer-ho:

ACREDITACIONS: sol·liciteu-nos les vostres acreditacions a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

AGENDA DE CITES: un cop acreditats, us enviarem tota la informació pertinent perquè hi pugueu programar cites amb els professionals que us semblin interessants per proumoure la vostra música a l'exterior 

SUBVENCIÓ AL DESPLAÇAMENT: L'IEB pot cobrir una part de les vostres despeses de transport i allotjament, així com la preparació i edició de materials de promoció. Més informació: http://subvencions.iebalearics.org/index.php/ca/musica.html

Dates importants:

Data límit per presentar proposta artística a la fira: 15/04/2016 (FORA TERMINI)
http://www.womex.com/virtual/piranha_arts_1/news/womex_16_womex_16

Data límit per presentar sol·licitud de subvenció a l’IEB per assistir-hi: 4/10/2016

Data límit per sol·licitar acreditació professional a l’IEB: 16/6/2016 (DARRERS DIES)